Lengua de chef: Oriol Castro




Oriol Castro, talentazo de El Bulli, lengua tímida.
Con Eduard Xatruch y Mateu Casañas, preparando el local de súper tapas de Cadaqués. Será uno de los imprescindibles del 2012.



Comentarios

  1. Hotel - Restaurant Empòrium29 de febrero de 2012, 12:39

    Un projecte el de Cadaqués que els hi fa molta il·lusió! Serà un altre local imprescindible a l'Alt Empordà!

    Tres grans persones i professionals: Mateu, Edu i Oriol.

    ResponderEliminar
  2. Desitjo a l'Oriol i cia el millor! Es mereix totes les coses bones de la vida,
    aniré a Cadaqués! of course!
    Recordo les classes a chocovic i va ser fantàstic!

    ResponderEliminar
  3. Segur que els hi anirà de fàbula!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Restaurante Claris 118 // Barcelona

La guía Michelin quiere ser The World's 50 Best Restaurants

Desnudos y exhibicionistas: unas palabras sobre el 'food porn'