Bodega Rauxa // Sabadell



Visita 1


Rauxa, bodega contemporànea, el prometedor debut a #Sabadell de l'Aleix Jorba, molts anys al costat del Carles Tejedor.

Un gran plat com les carxofes amb rovell i suc de carn al costat de bons plats de repertori: croquetes de pollastre, bunyols de bacallà, tartar de campionat o braves 'de veritat' (no tant: més picant!).

Molt bé el llom de tonyina i poc amoroses les mandonguilles, amb sípia i gambes.

Carta de vins, i amabilitat, defensada per l'Isaac.


















Visita 2



Bones croquetes (chipirons, pollastre/pernil), bona carxofa amb salsa tàrtara i botarga, bona gambeta de cristall (però poc fluid el rovell de l'ou ferrat), bon tartar amb mantega d'herbes, bé la taula de fumats, bo el flam de ratafia.

Ah, Pólvora, quin trepat!

L'ensaladilla queda pel darrera: per què no fumar la patata per donar personalitat?

















Comentarios

Entradas populares de este blog

La guía Michelin quiere ser The World's 50 Best Restaurants

Restaurante Claris 118 // Barcelona

Desnudos y exhibicionistas: unas palabras sobre el 'food porn'