3 restaurantes tradicionales de Mallorca
1. Los Patos, Bahia d'Alcúdia
Anguilas: guisada y frita. Mejor la primera. Ser escurridizo, cada vez más difícil de pescar en un restaurante.
Tomate y sardina curada (bravo), gambas, croquetas de sepia (gusto indefinido).
'Porcella': aún sin encontrar la muy-satisfactoria. Hace 40 años comí una lechona en la isla que sigue viva en mi memoria.
2. Celler Pagès, Palma de Mallorca
Per urgències al centre de Palma. Vam anar-hi fa anys i segueix igual. Més de mig segle de història.
Menuts per grans: frit i llengua amb tàperes. Bo sense desmais.
Per ser un celler, micro oferta de vi.
Servei desbordat.
3. Es Cruce, carreteta Palma-Manacor, km 41
Restaurant on dinen 600 persones al mateix temps. No hi ha reserves. Cues per accedir-hi. Preus reventats.
Frit de xai i llengua amb tàperes de primera, millors que al Celler Pagès.
Bons els cargols i l'esbargínia farcida. Correcte, l'arròs brut (gra duret). El tumbet i l'amanida mixta sense glòria. Porcella seca.
Sorprès pel muntatge, el volum i la qualitat d'alguns plats. Olles com portavions.
Comentarios
Publicar un comentario