3 restaurantes tradicionales de Mallorca













1. Los Patos, Bahia d'Alcúdia

Anguilas: guisada y frita. Mejor la primera. Ser escurridizo, cada vez más difícil de pescar en un restaurante.

Tomate y sardina curada (bravo), gambas, croquetas de sepia (gusto indefinido).


'Porcella': aún sin encontrar la muy-satisfactoria. Hace 40 años comí una lechona en la isla que sigue viva en mi memoria.











2. Celler Pagès, Palma de Mallorca

Per urgències al centre de Palma. Vam anar-hi fa anys i segueix igual. Més de mig segle de història.
Menuts per grans: frit i llengua amb tàperes. Bo sense desmais.
Per ser un celler, micro oferta de vi.
Servei desbordat.













3. Es Cruce, carreteta Palma-Manacor, km 41

Restaurant on dinen 600 persones al mateix temps. No hi ha reserves. Cues per accedir-hi. Preus reventats.

Frit de xai i llengua amb tàperes de primera, millors que al Celler Pagès.

Bons els cargols i l'esbargínia farcida. Correcte, l'arròs brut (gra duret). El tumbet i l'amanida mixta sense glòria. Porcella seca.

Sorprès pel muntatge, el volum i la qualitat d'alguns plats. Olles com portavions.






Comentarios

Entradas populares de este blog

La guía Michelin quiere ser The World's 50 Best Restaurants

Restaurante Claris 118 // Barcelona

Desnudos y exhibicionistas: unas palabras sobre el 'food porn'