Restaurante El 23 // Sabadell / Març del 2019 / Octubre del 2021



Març del 2019


Cuina de Jordi Ferruz, que va treballar amb l’Artur Martínez, el cuiner de Terrassa que va aconseguir 1 estrella amb la cuina més petita del món (Capritx) i que ara s’ha traslladat a Barcelona, al Hilton Diagonal amb Aürt.

El 23: restaurant, taverna... Vaig demanar, sense adornar-me, tres tartars. M’estic fent gran i necessite les coses triturades.

Tomàquet amb esfèric de parmesà i ruca (bo, l'esfèric no cal)

Tonyina, amb mango i xips de iuca.

De vedella, amb unes torradetes que fan ells.

Més coses: un bikini de mozzarella a l'estil de Carles Abellan, caneló de confit d’ànec, carxofes amb salsa de foie.


Abans, cebetes arrebossades farcides de carn de botifarra del perol i poma.

Vi estrany i compromés: L’Amphiteatre, de Can Morral del Molí a Ullastrell, sols 1.286 ampolles. Summoll i xarel.lo.

Jordi s’acaba de quedar un altre espai singular a Sabadell, el Tourmalet, que forma part de la botiga de bicicletes Escapa.



















Octubre del 2021


















Comentarios

Entradas populares de este blog

Restaurante Claris 118 // Barcelona

La guía Michelin quiere ser The World's 50 Best Restaurants

Desnudos y exhibicionistas: unas palabras sobre el 'food porn'