Restaurante El 23 // Sabadell / Març del 2019 / Octubre del 2021



Març del 2019


Cuina de Jordi Ferruz, que va treballar amb l’Artur Martínez, el cuiner de Terrassa que va aconseguir 1 estrella amb la cuina més petita del món (Capritx) i que ara s’ha traslladat a Barcelona, al Hilton Diagonal amb Aürt.

El 23: restaurant, taverna... Vaig demanar, sense adornar-me, tres tartars. M’estic fent gran i necessite les coses triturades.

Tomàquet amb esfèric de parmesà i ruca (bo, l'esfèric no cal)

Tonyina, amb mango i xips de iuca.

De vedella, amb unes torradetes que fan ells.

Més coses: un bikini de mozzarella a l'estil de Carles Abellan, caneló de confit d’ànec, carxofes amb salsa de foie.


Abans, cebetes arrebossades farcides de carn de botifarra del perol i poma.

Vi estrany i compromés: L’Amphiteatre, de Can Morral del Molí a Ullastrell, sols 1.286 ampolles. Summoll i xarel.lo.

Jordi s’acaba de quedar un altre espai singular a Sabadell, el Tourmalet, que forma part de la botiga de bicicletes Escapa.



















Octubre del 2021


















Comentarios

Entradas populares de este blog

La guía Michelin quiere ser The World's 50 Best Restaurants

Restaurante Claris 118 // Barcelona

Desnudos y exhibicionistas: unas palabras sobre el 'food porn'