Restaurante El 23 // Sabadell




Cuina de Jordi Ferruz, que va treballar amb l’Artur Martínez, el cuiner de Terrassa que va aconseguir 1 estrella amb la cuina més petita del món (Capritx) i que ara s’ha traslladat a Barcelona, al Hilton Diagonal amb Aürt.

El 23: restaurant, taverna... Vaig demanar, sense adornar-me, tres tartars. M’estic fent gran i necessite les coses triturades.

Tomàquet amb esfèric de parmesà i ruca (bo, l'esfèric no cal)

Tonyina, amb mango i xips de iuca.

De vedella, amb unes torradetes que fan ells.

Més coses: un bikini de mozzarella a l'estil de Carles Abellan, caneló de confit d’ànec, carxofes amb salsa de foie.


Abans, cebetes arrebossades farcides de carn de botifarra del perol i poma.

Vi estrany i compromés: l’Amphiteatre, de Can Morral del Molí a Ullastrell, sols 1.286 ampolles. Summoll i xarel.lo.

Jordi s’acaba de quedar un altre espai singular a Sabadell, el Tourmalet, que forma part de la botiga de bicicletes Escapa.




















Comentarios

Entradas populares de este blog

Restaurante Normal: lo nuevo de los Roca en Girona

Restaurante Nomad Road // Barcelona

Lo mejor del arroz