Restaurant Mercat Negre // Sabadell / Juliol i novembre del 2023
Juliol
Mercat Negre, nou a Sabadell.
Novembre
Segona visita a Mercat Negre, a Sabadell.
Bon servei, taules petites, carta molt curta de vins: triem el brisat La Transición 2021.
Bons el guisat de peus de porc amb trompetes (i no rossinyols, com han cantat), la cansalada amb rovellons de botons i ou ferrat i el tartar.
Decepció amb l'arròs amb maigret i mongetes: necessitat de més cocció i gust indefinit.
El millor: la decoració/posada en escena, el tomàquet mongrí, el 'steak tartar' amb les patates fregides, els cigronets/bacallà/allioli, els rigatoni amb ragú de cua de vacú, les mandonguilles amb sípia, Lo Morenillo 2021.
El pitjor: la impossible idea d'un 'clandestí' amb absoluta visibilitat, el concepte incompatible de 'cuina catalana' amb el salmó fumat o la 'mozzarella', la desproporció tomàquet/seitó, que no s'indiqui que els cigronets/bacallà/allioli és un plat de Cal Carter.
El pitjor: la impossible idea d'un 'clandestí' amb absoluta visibilitat, el concepte incompatible de 'cuina catalana' amb el salmó fumat o la 'mozzarella', la desproporció tomàquet/seitó, que no s'indiqui que els cigronets/bacallà/allioli és un plat de Cal Carter.
Novembre
Segona visita a Mercat Negre, a Sabadell.
Bon servei, taules petites, carta molt curta de vins: triem el brisat La Transición 2021.
Bons el guisat de peus de porc amb trompetes (i no rossinyols, com han cantat), la cansalada amb rovellons de botons i ou ferrat i el tartar.
Decepció amb l'arròs amb maigret i mongetes: necessitat de més cocció i gust indefinit.
Comentarios
Publicar un comentario