Restaurant Ikigai // Sabadell / Decembre del 2023 / Abril del 2023 / Març del 2024




Decembre del 2023



















Ikigai, a Sabadell, la taverna japonesa de Edgar Serratusell i Ginebra de Miguel.

Imprescindibles el 'takoyaki' (bunyol de pop), el 'yakitori', el 'yakimeshi' (arròs fregit), el 'nigiri' d'anguila, els 'uramakis' d'entrecot i mantega 'noisette' i el pastís de mascarpone i te verd.

Exageradament curta la carta de vins i massa empastifat el 'oyakodon' de contracuixa de pollastre.

A veure quina és l'evolució per cercar un estil propi.



Abril del 2023













Març del 2024













Comentarios

Entradas populares de este blog

La guía Michelin quiere ser The World's 50 Best Restaurants

Restaurante Claris 118 // Barcelona

Desnudos y exhibicionistas: unas palabras sobre el 'food porn'