Restaurante Can Punyetes // Sabadell
Graelles i foc.
#Restaurant Can Punyetes, #Sabadell.
Primers #calçots, dolços, de conreus de la família de Carles Ricou.
#Cargols a la llauna, carnosos, tots amb la closca sencera.
Trio de botifarres i mongetes: excelents.
Vi Inici 2015, bo pels plats contundents. Viticultura extrema.
Xicoies del #Pallars recollides pel Carles.
Galtes a la brasa i mongetes.
Tan senzill com ben fet.
Sempre sortim contents del Can Punyetes de Sabadell.
El Carles Ricou és un amfitrió modèlic.
El Carles Ricou és un amfitrió modèlic.
Calçots d'una finca familiar, cargols al punt (cap amb la closca trencada!), truita de Tavascan, botifarres amb mongetes, vi del Penedès i, per entrenar la migdiada, mini cafè irlandés.
potser falta oli a tot menys als calçots...lo que guanyarien el plats..
ResponderEliminar