Pizzeria Il Figlio di Emiliano // Sabadell / Abril del 2024
Il Figlio di Emiliano, la pizzería del 'pizzo influencer' Eric Ayala a Sabadell.
Té tant èxit que vam agafar les pizzes per menjar-les a casa, per això tal vegada la massa era una mica gomosa.
Bona fermentació, vores amb alveolat.
La margarida (9,50 €), pel meu gust, tenia el tomàquet massa cru.
Bona fermentació, vores amb alveolat.
La margarida (9,50 €), pel meu gust, tenia el tomàquet massa cru.
Bé la de mortadela (15,50 €).
Tots els ingredients són italians, una cosa que puc entendre, per allò de la lleialtat al model, però... i l'oli d'oliva?
Tampoc el 'pizzaiolo' és italià! Així, per què no una pizza amb productes de proximitat?
Tots els ingredients són italians, una cosa que puc entendre, per allò de la lleialtat al model, però... i l'oli d'oliva?
Tampoc el 'pizzaiolo' és italià! Així, per què no una pizza amb productes de proximitat?
Comentarios
Publicar un comentario