Restaurant Goig // Sabadell / Desembre del 2024
Restaurant Goig, a Sabadell.
Tot correcte, res excepcional. La dificultat de tenir ànima.
Oliva esferificada, 'ssam' d'amanida Cèsar (dubtes de que el formatge fos permesà), albergínia (freda) i anguila fumada (bona combinació), tartar de tonyina amb 'dashi' gelificat, filet d'ànec/col encurtida/endivia (el millor), corball a la planxa (bon punt) i puré de chirivia, llom alt de black angus/patata/pebrot.
Picapoll negre de Les Acàcies 2023: Opositor Noir.
De postre, catalanet repensat: gelat de torró, pinyons i gelatina de ratafia, al costat del tiramisú, el pastís de formatge i la 'torrija'.
La pregunta: si són capaços de donar marxa al catalanet, per què no jugar també amb altres plats de la cuina catalana?
Tot correcte, res excepcional. La dificultat de tenir ànima.
Oliva esferificada, 'ssam' d'amanida Cèsar (dubtes de que el formatge fos permesà), albergínia (freda) i anguila fumada (bona combinació), tartar de tonyina amb 'dashi' gelificat, filet d'ànec/col encurtida/endivia (el millor), corball a la planxa (bon punt) i puré de chirivia, llom alt de black angus/patata/pebrot.
Picapoll negre de Les Acàcies 2023: Opositor Noir.
De postre, catalanet repensat: gelat de torró, pinyons i gelatina de ratafia, al costat del tiramisú, el pastís de formatge i la 'torrija'.
La pregunta: si són capaços de donar marxa al catalanet, per què no jugar també amb altres plats de la cuina catalana?
Comentarios
Publicar un comentario