Restaurante Intrèpid // Sabadell / Juliol-octubre del 2024














Juliol del 2024


Nou restaurant a Sabadell: el parc d'establiments s'amplia poc a poc.

Intrèpid, el negoci de l'Ignasi Pérez i l'Alba Costa.

Bones perspectives, encara que són al principi, cercant una identitat i decidint quin camí del molts possibles volen transitar.

Torrada amb tartar de gamba i alga nori (eliminaria el dolç, l'isomalt) i excel.lent brou.

Bon punt pels escamarlanets i per les croquetes de pernil.

El millors plats: verat amb 'ajoblanco' i pastanaga escabetxada i la royal de vedella/cruixent de porc, avellanes i boletes.

Capipota amb escamarlans pelats: bon sabor, però massa líquida i desproporcionada la salsa.

Carta curta de vins: la tria, Lalama 2021, una mica tancat al principi.

Antiga casa amb voltes i gran pati, amb un problema acústic per resoldre: diuen que cerquen solucions.
































Octubre del 2024


Tot reixit i ben fet, a excepció de la coca amb tomàquet pera: millor refregrat que ratllat.

Solucionats els problemes d'acústica.


Brasa i bon punt pel turbot de piscifactoria gallega de 830 grams: pilpil amb soja i 'aigua de Lourdes'. I patates fregides.

Varietat de tomàquets, seitons casolans i oli d'alfàbrega (poc marcat).

Caneló de pollastre i salsa de bolets.

Bolets (rovellons, trometes, rossinyols), papada i ou a baixa temperatura.

Culatí ('picaña') madurada amb avellanes.

Gamba vermella / gamba blanca amb picant / croqueta de gamba.

Salanques 2021: necesesari decantar.





Comentarios

Entradas populares de este blog

La guía Michelin quiere ser The World's 50 Best Restaurants

Restaurante Claris 118 // Barcelona

Desnudos y exhibicionistas: unas palabras sobre el 'food porn'