Restaurante Ébano // Bellaterra / Abril del 2023
Ébano, la casa de Tomàs Mateu, Tommy, a Bellaterra.
Aquí, manteleria i tovallons bons, taules ben parades.
El capipota + tripa + ibèrics + piparra: en record de la primera visita, fa deu anys: molt bé.
#Arròsperun: amb encert, ha canviat les cassoles de ferro pels paellons.
Arròs (bomba): sípia, botifarra, mongeta perona i cansalada: molt bé.
L'altre arròs, massa potència: calamarcets, ceba, carxofes.
Carxofa confitada, parmesà, cansalada: molt bé.
'Pâté en croûte': bon farciment (pollastre, fuagràs, festucs), massa rústica.
Escamarlà, cigró (gros), suquet/mantega: bé.
'Sashimi' de tonyina + maionesa / pasta de wasabi: bé.
Vinya Goretti 2018: molt bé. Carta de vins amb moltes i variades i atractives referències.
Escamarlà, cigró (gros), suquet/mantega: bé.
'Sashimi' de tonyina + maionesa / pasta de wasabi: bé.
Vinya Goretti 2018: molt bé. Carta de vins amb moltes i variades i atractives referències.
Comentarios
Publicar un comentario