Restaurant Soca-rel // Llofriu / Agost del 2023





















Soca-rel, a Llofriu, la cuina de barraca de Jordi Garrido.


A la direcció de les flamarades, Joey; a la de les taules, Adrián.


Sota el canyís, 300 racions diàries d'arròs (varietat bahia de l'Estany de Pals), cuinat amb els sarments de la finca del Mas Oller.


Festa estival!


Tomàquets del veí de Jordi amb una emulsió d'alfàbrega/cilantre.


Ensaladilla amb sípia, inspirat en un plat de l'àvia del Jordi.


Bomba de guisat de galta de vedella.


Bunyols de bacallà, croquetes d'espinacs/formatge, croquetes de calamar.


I sí, la paella valenciana i l'arròs de brou de peix de roca ("com una bullabesa"), calamar, sípia i gambes.


La vida rodona.











Comentarios

Entradas populares de este blog

La guía Michelin quiere ser The World's 50 Best Restaurants

Restaurante Claris 118 // Barcelona

Desnudos y exhibicionistas: unas palabras sobre el 'food porn'