El restaurante de la semana: Nass







La tetera del abuelo de Rachid Zahi Saddouki. En esta crónica, la tetera hace de médium para un viaje al pasado.

Menta y desierto. El cordero de la madre. En París sin zapatos.

Nass significa gente. El comedor de Rachid en la Barceloneta está lleno.



http://rdp.elperiodico.com/restaurante/nass






Comentarios

  1. les teteres i les cafeteres "oroley" no es renten amb rentaplats, tan sols aigua.

    ResponderEliminar
  2. La de Rachid és una història dura! Gràcies!

    ResponderEliminar
  3. La vida pot ser molt difícil. La ttera té ànima i la història de l'avi que en Rachid no vol oblidar. Silenci. Gràcies.
    PD: T'ha donat un premi?

    ResponderEliminar
  4. Sí, l'Acadèmia Catalana de Gastronomia em va donar dimarts el premi al professional de l'Any 2011.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes felicitats!!
      Estic preparant una entrada ara.
      saps que em ronda pel cap?

      Eliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

La guía Michelin quiere ser The World's 50 Best Restaurants

Restaurante Claris 118 // Barcelona

Desnudos y exhibicionistas: unas palabras sobre el 'food porn'