El restaurante de la semana: Suculent
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgiVh7faa0v8dNMwE3oYqAj5tNzqUyrn2i3Gy9ui38e6WxinO_7Y94R3jcsreID87kecFcHvfTSzBot2J5XH3-dAM3dm3sjSNV4xCnUx4h19OEg8LLYyeoDyxFnGz3E47DqEoWjxr3P1pGs/s320/rabo.jpg)
El club del rabo.
No es sencillo encontrar rabo de vaca en Barcelona: ¡imposible de toro o buey, animales casi extinguidos en la restauración pública!
Seamos incorrectos: que el restaurante Suculent sirva rabo de vaca en pleno Ravalistán es casi un sacrilegio. Los pakistanís deben de anar con la mosca, tolón tolón, tras la oreja.
Suculent es la nueva obra de Carles Abellan con la gracia de Toni Romero.
A favor de la rabadilla hardcore, y esa cazuelita de albóndigas de butifarra y sepia.
Vale, anotada la contraseña. El 5 voy a Barna, si es posible, me sentaré en el Suculent, a ver que pasa, además de la vaca, tolón, tolón..
ResponderEliminarNo coneixia Suculent,
ResponderEliminarAltres restaurants:
Casa Leopoldo era un dels preferit de Vázquez Montalbán. (3 generació). Plat emblemàtic de la casa. http://www.casaleopoldo.com/restaurante/historia
A Gràcia hi ha el Bilbao també:
http://www.atrapalo.com/restaurantes/bilbao_f940.html
Moltes felicitats, Pau, i un bon dia!!
ResponderEliminar(quina calor per favor!)
Sí, Toni, rabadilla up!
ResponderEliminarCuina Cinc, gràcies. I ja conec CL, on vaig anar amb MVM diverses vegades, i el Bilbao.
clar, Pau, ni tan sols tu havia de haver anomenat no?
EliminarQuina meravella poder compartir un dinar, un sopar amb MVM!!
Un dia hauries de fer un post. Estaria bé. Aquí queda.
Una proposta: plats que agradaven a MVM. Bé, era una idea.
Que acabis de passar un bon dia de Sant, a més, divendres això té plus:))
Fins aviat.
Escolto en diferit els Bons Vivants (a la nit)