La Burgueseria // Sabadell / Julio del 2022
La Burgueseria, a Sabadell. Bones hamburgueses, massa fum a l'ambient.
La segona vegada vam agafar les 'burgers' per emportar.
Cerveses artesanes, carn del Moianès, salses pròpies, bon brioix (de Serrajòrdia), patata varietat agra...
Retrobada amb un plat de joventut, obra del cuiner Antonio Ferrer a La Odisea, que va tenir una estrella: brie arrebossat (l'original, amb camembert) i melmelada de tomàquet. És un d'aquest plats d'autor al que el pas del temps ha esborrat l'autoria.
Cerveses artesanes, carn del Moianès, salses pròpies, bon brioix (de Serrajòrdia), patata varietat agra...
Retrobada amb un plat de joventut, obra del cuiner Antonio Ferrer a La Odisea, que va tenir una estrella: brie arrebossat (l'original, amb camembert) i melmelada de tomàquet. És un d'aquest plats d'autor al que el pas del temps ha esborrat l'autoria.
Comentarios
Publicar un comentario