Restaurante Can Xarina // Collsuspina / Julio del 2022


















Can Xarina, restaurant de la família Oller a Collsuspina, Moianès, hostal des de 1550, el lloc que fa més anys a Catalunya, ¿a Espanya?, ¿a Europa?, on donen menjar als viatgers. Producte òptim que controla Josep Oller.


Molt bona bodega en mans de l'Eloi Oller: Rar 2020, Gran Abadengo 2004 i l'escumós Textures de Pedra 2015.

El millor, els guisats: fetge de cabrit amb ceba i morro de bacallà amb mongetes.

Bé el timbal de pop roquer d'Arenys (no cal el pebre vermell per asimilar-lo 'a la gallega) i el 'carpaccio' de gambes (i no cal el pebre rosa).

Bons entrecots de vedella de La Bassola i les costelles de xai lletó del Solsonés: guarnicions repetides.

L'arròs de Pedro, dolcenc i el gra massa grenyal.

I, per acabar, el pijama, amb meló en lloc de pinya. I 'biscuit glacé'.






Comentarios

Entradas populares de este blog

Restaurante Claris 118 // Barcelona

La guía Michelin quiere ser The World's 50 Best Restaurants

Desnudos y exhibicionistas: unas palabras sobre el 'food porn'